La família, l'escola i l'entorn és el nostre
CAMP D'ACTUACIÓ.

Amb l'educació, garantim les eines, amb la sensibilització dels infants, joves, famílies, entitats, serveis i persones que s'impliquen, sumant esforços d'arreu, donarem a conèixer les necessitats, clau per garantir aquesta inclusió.

Associació Espiral Catalunya va començar al març del 2005, fa més de deu anys, primer a Sabadell i després a Santa Perpètua de Mogoda .

Som una Associació de més de 25 famílies amb TEA, TGD, TDAH, Síndrome d'Asperger i altres trastorns dintre de l’ Espectre Autista i amics voluntaris que treballem per millorar la integració social de persones amb diversitat funcional intel·lectual del nostre municipi.

La finalitat dels nostres projectes va adreçada a la integració dels usuaris en les diverses activitats educatives, socials, culturals, esportives, etc., del poble i en la vida diària.

Aquesta associació neix arran d'un grup de famílies que ens vam trobar amb una falta de recursos en diferents àmbits per donar resposta a les necessitats especials que els nostres fills necessiten per al seu desenvolupament educatiu, social i emocional.

Espiral Catalunya és una associació apolítica i sense ànim de lucre que depèn únicament de les quotes dels socis, ajudes, subvencions i la col·laboració d’alguns simpatitzants. 

La nostra missió és treballar per a la defensa dels drets dels nostres fills i filles, pel seu progrés i benestar i la seva inclusió educativa, social i laboral.

El nostre Valor, oferir assessorament, informació i orientació a les famílies. Ens troben amb famílies desorientades i amb manca d'informació, que no saben on anar amb o sense diagnòstic i que no saben què fer si optar per l'educació inclusiva en una escola ordinària amb adaptacions o bé per l'escola d'educació especial.

Un sol objectiu, la millora de la qualitat de vida, d'autonomia, independència i normalització, donat suport a l'educació dels nostres fills ,fem activitats lúdiques, educatives i socials que els ajudin a progressar i créixer amb el màxim d'oportunitats.

Oferim espais d'intercanvi, assessorament, informació i orientació per les famílies, com a suport a l'educació dels fills amb necessitats educatives especials.

Com ho fem?
· Acollida personalitzada i orientació
· Grups de Pares
· Tertúlies
· Activitats per els infants
· Professionals especialitzats
· Cursos per a familiars

· Programes d'inclusió a les activitats de la comunitat.
· Formació d'educadors, monitors i acompanyants.
· Activitats formatives i sensibilitazació.
· Observatori de drets.

Cap a una societat més JUSTA

Som persones que desitgem que hi hagi igualtat d'oportunitats per a tots i totes i estem segurs que aquesta diversitat ens enriqueix a tots. 

L'equip Directiu

La nostra missió és treballar per a la defensa dels drets dels nostres fills i filles, pel seu progrés i benestar i la seva inclusió educativa, social i laboral.

Teresa Lanza

Vocal

Encarna Bautista

Tresorera

Carmen Azañón

Secretària

Maribel Medina

Presidenta

La història de Hugo, un amic amb Asperger

Som una Associació que desitgem que hi hagi igualtat d'oportunitats per a tots i totes i estem segurs que aquesta diversitat ens enriqueix a tots.

Espiral Newsletter

No et perdis cap informació important per la teva família

Agraïments

Espiral Catalunya és una associació apolítica i sense ànim de lucre que depèn únicament de les quotes dels socis, ajudes i subvencions.

ADREÇA

Parc del Doctor Miró, s/n,
08130 Santa Perpétua de Mogoda Barcelona

CONTACTE

espiralcatalunya@gmail.com
Tlf: 622 197 191
Tlf: 935 607 588